dews_logo
DEVELOPING
YOUR SPACE

A DIGITÁLIS HATÉKONYSÁG ÉLVONALÁBAN

A vállalati eleganciától az e-kereskedelmi vonzerőig, olyan digitális megjelenést alakítunk ki, amelyek nem csak lenyűgöznek, de zökkenőmentesen működnek is, kitörölhetetlen nyomot hagyva az interneten.

Adminisztráció, rendszeresen ismételt feladatok, manuális árajánlat számítás – mind olyan tevékenységek amik egyszerűsíthetőek. Google Apps Script alapú szolgáltatásunk ezekre és más hasonló folyamatokra kínál személyre szabott megoldást

RÓLUNK

Márk

Az egykori irodavezetőből lett programozásrajongó Mark elindult az irodai élet egyszerűsítése felé. A hatékony irodai automatizáláshoz szükséges programozás megtanulása csak a kezdet volt. Szenvedélye lángra lobbant, és belevetette magát a frontend programozásba és a WordPressbe. Mark egyedi útja és szakértelme most a de-ws-t a zökkenőmentes weboldalak készítése és a munkaterületek forradalmasítása felé tereli. Tapasztalatai áthidalják az irodai hatékonyság és a legmodernebb programozás közötti szakadékot, és a de-ws jövőjét formálják.

Renátó

A grafikai és kommunikációs háttérrel rendelkező Renato kreatív útját a zene iránti szenvedélye tette harmonikussá. Az egyetem után egy marketingcégnél dolgozva a WordPressben kamatoztatta tehetségét. Egyetemi tapasztalatainak köszönhetően a felhasználói felület tervezésében és a logókészítésben is jártasságot szerzett. Renato sokrétű szaktudása a de-ws-t a tervezési finomság és a technikai hozzáértés keverékével ruházza fel, dinamikus jövőt alakítva ki a vállalat számára.

Szolgáltatások

Árak

Az alábbi árak tájékoztató jellegűek. Minden projekt egyedi árazású, a pontos végösszeget részletes egyeztetés után tudjuk meghatározni.

Lépj velünk kapcsolatba